Tuesday, April 27, 2010

sakitttt mata!!!

adoila~
sakett mata aku ni wei...
bila dah jumpa 1 blog yg always keep updating warehouse disana sini...
rase ingin je jejak kaki aku ni kat tempat warehouse tu!!!
sale je kan...
habes pokai la aku gamaknye!!!

mr.boss plss give me an increment... a little pon ok lah kan..
at least boleh aku bernafas dengan tenang...
skg aku terasa bulu hidung mcm menebal je! sesak napas wei!

2 comments:

diha said...

muekekekeke... weh, sogo kan tgh sales kan. aku bgtau mak aku, die tros nak paw aku henbeg yg ratusan harge.. hadehhh hahaha.. belikan je la sempenan nk mothers day ni hehehehe

nisakhaidir said...

hahah!!! amik! kan dah kene ketoks! heheh...
utk mak yg satu... apa salahnye... ok lah mothers day bg handbag. aku pun penah bg mak aku enbeg ni. tak atu nak bg ape kali ni wei...
beb aku jumpa satu blog jual dress..aku dah berkenan 3 helai pulaks kan.

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers