Sunday, August 15, 2010

...

uhuh! keretaku sudah selamat di-repair. Nasib tak melayang banyak sangat. Tapi duit jugak tu kan. Dah la this month agak menyendat je poket nih. Bukan menyendat poket tebal dgn ringgit berkeping2. Tapi menyendat bil2 hutang2 yg berkeping2. hahah.. bukan beringgit2 malah beriban-riban. Tokey balak pun boleh bankrap camni kan? takpelah.. dugaan bulan Ramadhan. Harap2 ada hikmah yang baik disebalik semua dugaan ni...

Aku- si kaki shopping. bila dah poket tu menyendat tak dptlah nak beli itu ini. Selera dah la tinggi. Adoila~ kopak la jawabnya kan. Nasib rajin masak2. uhuh! tabik spring kejap kat diri sendiri. seminggu pose nih walaupun "cuti" hari2 masak ya. dapat la saving sket. Harap2 raya ni dapatla cekau Clarks seketul and handbag seketul. adeh~
gersang nak kuar duit mau ikot kehendak hati. ahah~ ayat mmg tak hengat. Tadi dah geram2 je try satu kasot nih. belek punya belek mak aih..harga mmg la kan.. kene ada azam yg kuat. Nak kene buat tabong pasni. Tabung untuk kebajikan diri sendiri. heheh:) Harap2 juga this month salary masuk on time.

No comments:

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers