Monday, January 17, 2011

xsabar2!

mood hari sungguh buhsan...
sensorng dlm ofis..hokhok...
booking hotel --> done
prepare pie chart --> done
layan lagu je sensrng...
voring sunggoh...tp hati aman pasal xde org nak vising+vevel.hokohok...
meeting pon cancel. boss off duty 2 days!
.
tetibe teringat holiday bersama si kwn2 manes saya...ouh! sunggoh xsabar!!!
.
.
.
smlm mood sgt2 geram rase nak cekik2 manusia tuh! die menghancurkan duit2 saya yg dah berkepok2 melayang untuk 3mtres kain! sunggoh vodoh+vavi amat kau!
smpi hari ni aku x hilang lagi rase saket itu...
smpi x boleh tido n siap mimpi2 yg dress itu sungguh sgt burok!
so sape2 yang nak hantar taylor dress coat mmg JGN hantar kat TAYLOR BAGUTTA BOUT.
menyusahkan dan vodoh!
diulangi: "JANGAN HANTAR DI BAGUTTA"
x boleh buat ckp xboleh buat...kain bahan itu sgt mahal aku beli!
kau igt aku berak berterabor duit ke???
aku keje cam nak mampos tahu?
harap nama je hebat!
tapi HAMPEH!
kuli die si tukang ukor mmg sangat menyentap2kan hati aku.
we'll see the result after u alter my dress.
klo terok mmg aku blah n TAK byr!

No comments:

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers