Tuesday, March 01, 2011

kau ku mahu!!!




siapa yang tak sukakan kau???



bilang saja...semua mahukan kau...



rupa kau, wajah kau, body kau sahaja



sudah buat semua orang tergoda dengan kau!



warna kulit kau pun sudah buat boleh buat org meleleh & terliur...



semua kerana mengidamkan kau!



uhhh...



kenapa susah sgt nak dptkan kau??!



aku benci kau...tp aku nakkan kau!



kau faham tak??--> eh..eh..emosi termarah ni...



hishh! nak kau jugak!!!



{sambil menghentak2kan kaki~}



*~*

tak kira...by this week aku pasti akan carik kau!

i D.O.N.T even care!



ohh my...colorful macarons!!!
siapa kata kau x cantek??
--> die mmg buta hati dan xreti menilai kau! <--
siapa kata kau xsedap?!
--> sekali lagi die mmg tipu! <--


cik min-->> i mmg nak order si chantek molek and si cedap ni dgn u...

i dah terjatuh-jatuh-jatuh cinta berkali-kali-kali dengan si colorful nih!! Oh MY...

melepet sudah~

k lah...

bye...

merapu sgt dah nih!

weekend ni nak p HARRODS KLCC tu nak p selongkar cari si colorful ni kat sana!


No comments:

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers