Friday, February 25, 2011

rough idea

just want to get rough idea how to design a long skirt..

so i drop a "work-attire long skirt" in the text search box google out so many webs which are related to what i want. ohh...ohh...sgt mendapat aspirasi dari satu web. and apa yg buat ai impressed terlebih adalah web tu dr USA ok?? A-Muslim-web ... teruja aku web walking kat web nih... skirt die sgt cantek cutting-nya (pls ignore my guwemer yg tunggang langgang ok!)--> ADE AKU KESAH??!! hokhok!

-

-

-

-

-

-

-

-

-

most material yg i paling suka adalah WOOL made.! Oh My...DIY sudah...very comfy! dari material ini jugalah ade satu ketika tu seorng tailor sudah MENJAHANAMKAN satu suit yg aku tempah...hangin weh! mahal kot!!!

-

-

-

-

-

-

-

-

-

aritu p MEDAN aku sempat rembat a piece of wool material and motif nak anta tailor buat skirt... so below are the design yg aku meleleh2 tgk kat web diatas... mungkin si owner is a muslim man named SHUKUR...agaknya lah! based on the web's named.

okeh, lets cuci mata okay girls???

-

-

-

-







































-
-
-
-

its trully simple yet its gorge kan??? and most look so elegant muslimah...
i like it much...sesuai untuk kasual and so keje....:)






No comments:

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers