Thursday, March 03, 2011

promote your BLOG here!

heeeyyyyoooo....!!!

Assalamualaikum...


kum apa?? kum bet... bet apa??? betmen.... men apa??? men-tol.... tol apa??? tol- lak... lak apa??? lak-se... se apa??? se-pak!!! haha!!! mahu???-->> ya nggaaakkk dong! hehe...


eh apecer ni derrrr... mood Medan x ilang lagi ke??? haha... no..no..nooo... lama sudah hilangnye! kekeke:D
Anyway, bukan nak citer pasal kisah p Medan haritu.. Kisah Medan tu kite perap buat sementare... Mood belum mari nak citer der...


Hari ni, mau citer pasal....---->>> "promote your BLOG here!!!" aku mmg suke nak over2 kan...haha...
bak kata pembuat blog ni  {PromotYourBLOGhere} berjaya, biar sama-sama... hehe.. sapa sombong boleh terjon longkang! haha... so sape rase tak sombong... bak kata SINAR.fm--->> I follooooowwww...
hihi...sape rajin dengar sinar.fm tau lerr...kan???kan???



hehe... so step-nya mudah sahaja...::
-
-
-
-
-
-
-
-Langkah-langkah Wajib!

Sila buat 3 langkah mudah ini.


1) Follow this blog.
2) Buat 1 entri pasal this blogpage.
3) Send 1 Komen dan sertakan link blog anda dalam comment itu. *MOST IMPORTANT!
4) Dan share to the whole world about this! Berjaya biar sama-sama kan?


*Please luangkan sedikit sahaja masa anda menjengah ke
blog-blog rakan bloggers yang lain yang terdapat
dalam bloglist di page ini. (orang sombong boleh terjun lombong lah der)
*Oh and please don't forget to put your blog links in the comments so i can show your blog here.
* THANKS, regards! Hidup pastinya indah jika ramai kawan. :)
hehe...ok! dah paham sume...???
ok...paham kan???
xpaham???kena buat-buat paham jugak! xkireee!!! {sambil hentak-hentak kaki}



SEMUGA BERJAYA KAWAN-KAWAN...
SELAMAT FOLLOW MEMOLLOW...

OK! i follloooowww--> {cakap macam kak Engku ckp cam dalam sinar.fm okeh???}


bubye!

No comments:

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers