Saturday, April 16, 2011

CNK Collections... (Alhamdullillah~)

Assalamualaikum.w.b.t. dear readers, and followers, and all my dear friends..
Alhamdulillah. 

ahernya tercapai hasrat ai nak bukak satu bisnes. walaupun kecil-kecilan. Butik comel I ni, I namakan as CNK Collections. Antara koleksi yang CNK Collections tawarkan:

  1. HIJABS
  2. CREPE MATERIAL(ENGLISH, FRENCH, INDIAN)*
  3. KAIN COTTON*
  4. MATERIAL SAREE(3 PIECES IN 1)* --> boleh buat kurung or else. material sgt cantek. 
  5. BLOUSE*
  6. PRE-LOVED ITEMS
* ALL THIS ITEMS ARE IMPORTED FROM MUMBAI, INDIA. As people know, India salah satu negara pengeluar kain terbesar. Especially cotton. 
Insyallah CNK COllections akan cuba sedaya upaya menawarkan harga yang berpatutan dan mampu milik. Selain itu u ols juga boleh dapatkan pakej installment... habis je byr, I akan terus pos kat u ols! hihi.

Oleh yg demikian, (ececeh..schema pulak ko!hihih :)) sokongan kalian yang sygi semua amat dialu-alukan. Do visit:


untuk menunjukkan sokongan anda sume pada I ok. 
Buat masa ini, CNK Collections in progress untuk memberi service yang terbaik.. Soon, Insyallah by next week new Item akan I upload. TunGGGuuuuuu tau u ols.!!! hehe...
antara product yg ada:


selesa. terletak. just sarung.
i love this! <3



sgt mudah u ols nak pakai.
tgh hot yg ni :)

SELENDANG PAKISTAN
(PELANGI CANTEK!)

ai sgt suke nak pakai dengan INNER CTTON PESONA.
selesa!


ok u ols! tgu next batch yeah! ada macam i nak kongsi dgn u ols.
do support me tau! 
I.LEBIU.MORE!

by
ciknisa.khaidir

No comments:

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers