Tuesday, May 31, 2011

Agnes Monica meninggal??

As usual. boring2 je buat blogwalking. pastu singgah kat satu site blogger neh. Citer pasal Agnes Monica Meninggal Dunia. Macam mainan je ek depa ni dengan isu kematian. As for me Kematian is a serious matters. aku paling x suke org buat2 cerita n lawak jenaka dengan kematian. OK! Back to the story.

Aku pon mcm sangsi je dengan berita kematian si actress bawang merah bawang putih neh. gugel punye gugel, rupenya si Agnes ni sakit punggung setelah jatuh dari buat latihan. Latihan apa aku pon pasti.. Could be latihan lakonan la kot,. huhu. berita lanjut u ols boleh bace kat SINI. blog dari Indonesia. Bahasa sudah pasti le bahasa mereka. huhuh ;p





p/s: Moral of the story, jangan mudah percaya dengan cakap-cakap org tanpa ada berita dan bukti yang sahih. Apa-apa pon jom baca LINK ni pulak. Nak pecaya ke tidak ke terpulang. ini cuma GOSIP!

2 comments:

Liza @ Adzriel AB said...

akak terkejut dgn tajuk depan metro.. sebab tajuk inilah semalam ramai yg masuk blog akak. suka benar nak mensensasikan cerita. akak pun suka lakonannya. moga dia cepat sembuh.

http://adzriel.blogspot.com/2011/05/ajal-maut-allah-tentukan-agnes.html

cik.nisa.khaidir said...

tu la pasal. nak bagi laku akhbar mereka. tu yang depa sakan letak tajuk2 yag hits n berbaur gosip a.k.a fitnah. huhuh.. yep! semuga die cepat sembuh. *wonder* mcmana la si Agnes ni boleh jatuh n dapat kecederaan teruk camni.hmm. kesian...

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers