Tuesday, May 31, 2011

Lagu MARILAH - Video Klip Kontroversi Lucah Gambit Saifullah *Semi Horny Clip*

Clip Video ini adalah untuk tontonan 18 tahun dan keatas sahaja. Kepada sesiapa yang dibawah umur pantauan dari IBUBAPA amat diperlukan. Terima Kasih!
    
   

Petang tadi aku blogwalking kat blog Cik Epal ni haa...kat office kan. So xdapat le aku nak belek-belek video clip neh. Balik rumah ntah angin aku apa Unifi aku yang majuk neh dah pulih. Lantas aku on lappy.

Saja nak tengok menatang neh. ohhoh..! *geli seh*

# Ni antara video clip semi porno. Sungguh geli aku tengok.

# Orang yang buat video clip asa far as i can say macam orang yang CETEK ilmu kat dada dan otaknya.

# Kau macam tak boleh nak pikir waras ke wahai Encik Gambit Saifullah?? Tidak ku pasti la apa agama kau (yelah, manusia kadang-kadang nama ala-ala Melayu, agama kadang-kadang beza), tapi kau harus faham, Malaysia ni majoritinya penduduk beragama Islam. Kau sungguh tak menghormati dan respect akan status itu.

# Kepada Si Pelakon Encik Asmara a.k.a Shah Jaszle, kau tak rasa geli ke buat clip video ni??? <<--- ni ayat berbaur persoalan.

# Macam What The F*ck Gila bila aku tengok clip video macam ala-ala nak horny je aku tgk si Prema Yin neh. Muka si Shah Jaszle macam dah tak keruan je bila si Prema duk gesel-gesel sakan and towards the end si Prema duk kat pangku dia. *geli seh!*

# Muka si Prema ni bukan cun sangat pun. bak kata C.E. mekap dah la tua. tergedik-gedik macam orang miang gatal kena tungau kat b*nt*t.. erk! @.@ bluikk! ;p  {rendam le b*nt*t hang dlm air panas!}



OK. Berikut ulasan Si Gambit Saifullah tentang clip video ni bila dah ramai sgt banned:


# komen aku: tak kisahlah how you going to explain about relationship between husband and wife in this v.c., perjalanan, penceritaan, penggayaan, dan seni lakonan boleh dipelbagaikan supaya tidak mendatangkan syak yang bukan-bukan. Sah-sah ko memang pasti yang both of them langsung takde hubungan mahram, (or even dah kahwen sekaipon) kalau tujuan untuk tontotan umum, tak payah le kau ber-iya-iya SANGAT nak tunjuk action yang ala-ala 18SX. Ntah-ntah kau yang syok and layan sgt tgk si Prema ni duk gelek-gelek tu yang PUAS je kan. So bila dah ada orang komen and banned kau punya clip video ni barulah nak reka-reka ayat cantek, ada technical prob la, last minute la and what so ever reasons.  Ke kau sebenarnya yang tak cukup knowledge kat dada??

p/s: cukup-cukup lah benda-benda ni keluar kat media. Budak-budak muda belia mudah mengikut korang punya lifestyle for ONE big reason is THIS lah. Sebab nak SERONOK semata-mata. Patutnya korang yang jadi teladan kat diorang BUKAN jadikan diri korang CONTOH kearah KEJAHATAN. 


p/s/s: sejuk mata and hati aku pandang Sham Kamikaze dah jadi orang baik-baik, dengar-dengar cerita, group V.E and Ruffedge pon dah mengikut jejak langkah Sham. Begitu jugak dengan Bob Lokman. ALhamdullillah. Alhamdullillah... Bukan mudah, dan Bukan calang-calang orang yang dipilih ALLAH untuk dibuka pintu Hidayahnya. Semuga attitude mereka kekal hingga akhirnya dan menjadi contoh dan teladan yang baik buat belia-belia kat luar sana.( aku ni dah macam buat kempen HARI BELIA pulak! hahah. amik aura katanya ;) )

2 comments:

mizzkechique said...

dan rasanya xketerlaluan kalau aku kata pempuan tu look like a bitch... alasan yg mengatakan jalan cerita tu adalah suami isteri yg bergaduh or whatever sgt nonsense.. kalau diorg alert dgn budaya org timur, xkn buat MV bodoh mcm ni...

cik.nisa.khaidir said...

huhu. tahu xpe. speechless tgk VC neh. macam org takde ilmu main tangkap muat je jalan citer tu. ni la jadiknye

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers