Sunday, June 19, 2011

Man I Always Dream Of.


 

assalamualaikum..title agaks bahaya di situh...hehehe..Mehla I nak citer nie...Rasanya you all dah tengok kan American Idol punya audition,si Chris Medina tuh..Fell in love with this song la..serius..dahla I nangis tengok that audition..cheh,nothing new,kan..:P


Gila mamat nie..gila loyal...kalau sesapa yang taktau citer pasal dia,meh I citer..Dia dah proposed kat GF dia yang cun melecun tuh..Tak caya eh tunang dia cun?Tak cayer tengok bawah nih:-










Nama girlfriend dia Juliana Ramos..Then she involved in an accident and as the result,dia takleh berjalan,on wheelchair and her brain is damaged..Now this is how she looks like:-





Gila sadis kan..However,this guy,Chris Medina gila loyal..He even took care of her,angkat dia turun tangga semua..gila sweet..berapa % aja lelaki kat dunia nie yang sanggup stick to their loved ones kalau dah jadi gini,kan..99% lelaki akan lari tak cukup tanahla..But him..lain dari yang lain..This really defines TRUE LOVE la...Apa guna berjanji setia time cinta bagai nak rak..I love you so much..I sayang you sebanyak bintang di langit la,haper la..tapi bila time susah,bintang ke mana,awak ke mana..kan..kan?His girlfriend memang shaking all the time and can't really talk...This song down here is specially dedicated to her by him..Cuba korang dengar and hayati...sedih woo...








Adoi,ada lagi tak lelaki sejati yang macam nie??Ramai yang dah berangan nak cari yang macam nie kan..kan..kan..jadi FUTURE HUSBAND..I liked him..so much..but me nak cari future husband,ampunnn dek non...belum ada dalam agenda..Tapi kalau yang datang ala-ala macam Chris Medina nih,maybe boleh dipertimbangkan!!! :P

















 ******************************





Just now i go and blogwalk again and again kat blog kak meen. Baca kisah hidup dia buat saya lebih kenal erti hidup berpasangan. What i mean berpasangan as husband-and-wife. Most girl ever dream kalau nak berpasangan for sure akan mahukan seseorang yang ikhlas terima kita seada-nya. I bukan mahu ceritakan journey of life of kak meen. Tapi kisah yang kak Meen ceritakan dalam blognya.



By the way, mata nih dah pedih mahu tito... Tetiba terbaca kisah sccweeett gila about this man name, Chris Medina terus x sabar nak post entry copy-cat Kak Meen punya. Saja nak share-share dengan u ols. How loyal this guys, how patience he his, entertain his fiancee yang sakit dan tak sempurna sepertimana dia kenal before. Ikhlasnya hati dia. hmmpphh... Bukan mengeluh. Kita hanya mampu dream it to-be. Inshallah. Harap-harap Mr. HR saya ikhlas n tulus je hati dia untuk I seorang. As per now, i can see his sincerity. Hope its everlasting love, with full heart. Sincere, patience dengan karenah I ye yang, accept as what I'm, accept my good and bad. I love u much-much yang... Can't wait to be officially yours.



p/s: Kak Meen jangan mare ye i pinjam entry nih. sukeeee...;p sangat touching.
p/s/s: Chris Medina ni muda lagi. Umur lebih kurang ahkak je. Aku tabik springggg kat U lah Chris. siyesly. Respect u sangat! 
p/s/s/s: For more, u can read here guys --> Klik SINI

No comments:

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers