Thursday, July 28, 2011

Ramadhan Qareem, Just Around a Corner. What is your wish???

Assalamualaikum.w.b.t :)

Hi peeps! Ramadhan is just around a corner. Hows your preparation guys. Tadi kat ofis ada buat potluck. Ada jugak yang bagi kurma. Alhamdullillah. Boleh makan kurma ni time bersahur kan.. Kekadng bile dah malas tu menebal, memang kurma je la peneman i bile duk membujang nih kan??? 


Alhamdullillah. Thanks again Allah. Dato' dapat 2 interview this week. I do hope, sangkut lah salah satu darinya... This is the most biggest wish in this 2011. Harap-harap rezeki itu menyebelahi Dato'. Sebab kalau dah rezeki dah insyallah it will definitely be my rezeki jugaks.... Try your very hard sayang. I tau u berusaha. U kental kan??? U kuat kan??? Insyallah kalau rezeki itu kita yang punya it will definitely akan jadi milik kita satu hari. Just stay strong dear. :) Mana tahu rezeki nak masuk bulan Ramadhan ni.... 


OOh! btw, CNK would to share with you guys this super osem 2 young man in this vlog. My wish for this Ramadhan Kareem:
  1. Semuga rezeki melimpah ruah.
  2. Semuga Allah permudahkan segala urusan. 
  3. Semuga Allah lapangkan dada dan jalan ku ke arah yang lebih baik. dunia dan akhirat.


English version!!!
*enjoice :)



Malay version.
Super berbakat both of you Anwar Hadi and Aiman Azlan




Semuga Ramadhan u all pun di limpahi dengan pahala dan rezeki berlipat kali ganda :)


Bye :)

No comments:

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers