Tuesday, July 12, 2011

Bertemu Kak Jemah kesayangan! @ FLORIA 2011

Assalamualaikum w.b.t

Wiken yang sangat indah!!! ANDA semua bagaimana??? Last wiken having my great morning saturday with my super duper loves Kak Jemahs dan Senahs kesayangan bisa membuat hati saya terhibur dan boleh tergelak riang!!! Dikelilingi oleh bebunga segar lagi membuat diriku lebih fresh! Lantas dapat menghilangkan seribu duka di hati.



Jom klik butang RIGHT CLICK dan TEKAN OPEN NEW TAB anda untuk melihat all the naked flowers!




yang ai kenal bunga tahi ayam yang berwarna oren itu!

nice color!! love it!


mekarnya anda!

its so warm my eyes!
pink, maroon n white ..
love!

i stalk her from far...

She is my Kak Senahs kesayangan hamba!

cantikkan???

sekuntum dah melayu...
kesian. 

a peach roses special for my love one.
love u syg mucuk!!

oh! dem! i love bonsai!
i believe this bonsai surely cecah ribuan ringgit!

same here...

and here.!


me. the main model yang tak baper nak jadi! haha...



suke ni sangat!

white orchid. Sangat fall in love!!

yg ni teringin nak jadi model muslimah, tp ada ke yang berminat nak hire me? hahah.
*verahngan sangat kau Jemahs!



Atas: bersama Kak Jems dan Senns kesayangan! 

this lady punya blog dah featured dalam intrend wooohh!
Me sangat jeles. Me punye blog pon mahu jugaks rase femes cam dia.. hahah...
* jangan nak gegediks sangatlahhhh.... haha

Sayang u banget hokayys!
*happy holidays dear. enjoy every single moment okeh! jgan lupa ole-ole ai!!!




Kami menggediks manes lagi!


rase nak petiks je stgobeghi neh! 


fake tulips! :)




very the Jems and Senns sangat kan u ols!

i fall in love with this ball peach of roses!!
boleh x macam ni bunga pegang during my weds nnti??

*ohh! me dah meleleh!!!


ce tengook ade sapa dalam circle of roses tuh??hihih

ce tgk ni pulaks!!
hihih

me again! 
*sila lah muntah hijau dalam longkang sekarang!
hahah (gelak jahat!)


last but not least, bunga raya bunga kebangsaan kita!!




Can u smell every single flower in here???
I m so jakun during my visit @FLORIA2011

Mad gile tgk all the fresh flowers in there..

That is why u can see my happiness on my face n my beloved kak jemahs n senahs. Teheee.. ;p

Pegi sekarang sebelum terlambat!!!
sebelum 17 - 07 - 2011



NotaHati: CNK akan update this entry with full explanation tmrw. nite All!!

NotaPerut: CNK dah hapdet u olss! thanks for reading! dont hesitate to drop ur comments! lebiu only to my cinta hati. dan sayang semua readers CNK ini.. :)


9 comments:

Far8 budak baik said...

penat NF rol ke bawah..
ni mesti kaki pic ni..
hahaha..
lawa2..

first time kat sini..=)

Far8 budak baik said...

penat NF rol ke bawah..
ni mesti kaki pic ni..
hahaha..
lawa2..

first time kat sini..=)

mizzkechique said...

so sweet kn bunga-bungaan di sana...

normala_ali said...

dear tag kamu kt sini.. jom join k..heheh.. (^_^)
http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/07/saye-suke-online-shopping.html

meenyusuf said...

CNK..I love how you wrap your shawl..very nice!

CNK said...

Far8 budak baik: CNK pon fenattt edit photo ni letak my blog url.. hahah;p photo is natural n unedited version k.. cantekkan all the flowers... love it!

CNK said...

mizzkechique : sgt suwit!!! rase dlm jiwe ada tmn roses yg merimbun!! so fresshh!

CNK said...

normala_ali : will visit u back ye.. c ya!

CNK said...

meenyusuf : kak meen!!! ala nisa main bedal je tuh.. hihih... btw, thnaks for ur compliment kak meen... :)

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers