Saturday, July 30, 2011

Blessed...Blessed.. Thank You Allah...

Assalamualaikum.w.b.t 

Hows your weekend dude??? Mine was super exciting.. Love!LOVE! Lotsa LOVE... :) I feel so blessed. Ahernya... Tercapai hajat terbuku kat dada neh... Tinggal lagi hajat tu nak terpacul je kat molot kan. heheh.


Hari ini, jalan teramat sangat sesak di bandaraya Kuala Lumpur ya. Exit jalan ni, sesak, masuk jalan ni pun jammed. Ahernya kami redah dan layankan jua. Naseb sampai ke destinasi kami dilayan dengan super good sekali. Cuma Dato' i kelaparan. Kesian dia. Duk jenuh cuci sang mata sampai tak ferahsan jam dah menunjukkan jam 6petang!!! Patutlah lah masam je muka Dato'. Ya ampun.... Mata i ni ralit sangat tengok semua-semua itu. Anyway, semuga rezeki kita mencurah-curah ye Dato'.. I doakan semuanya berjalan lancar, rezeki dipermudahkan... Dan segala yang baik-baik je... I ni x pandai nak susun kata-kata indah... Lidah ni keras sangat. Sekali kadang terpacul indah sangat... Kadang terpacul sakit pulak dengar ye...Sedang belajar lagi untuk bercakap secara manis yang sedang-sedang gitew... :)


Bye-bye. 

No comments:

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers