Tuesday, July 05, 2011

GA #001: "love to look gorjes!"



Hi ols! Assalamualaikum w.b.t

wah! hari ni, kali ini for the first time yeh CNK nak join GA ni. Tengok tajuk je aku dah leleh. haha. "Love To Look Gorjes!". Sapa yang tak suke nak rase gorjes gitew kenn?? Tapi biarla berbatas kenn.. :)



-photo sekadar tempelan-


CNK suka nak bercantik-cantik bila ada special event or occasion. Contoh macam wedding ke, or something like party or berhari raya ke or open house ke or watsoever things related lah. Hihi. TAPI kalu CNK nak p office mmg sarung je. haha. Malas nak sakan bergaya. Ntah kenapa. Tabiat sungguh! Mana taknye. kalau dah bangun tu ngam2 je nak mandi, solat subuh n buh toner+cream TF + moisturizer+ compact powder+ celak + eyeliner+sedikit lipstik. heeehuuu... ;p




oh ye.. sebelum CNK merepek lebih lanjut jom nak kenalkan si organizer GA ni ye: Mereka adalah terdiri dari 3 wanita hebat lagi hot... Tak lain tak bukan:




 rase-rase kan hape la yang derang nk bagi dlm GA ni ek???
CNK rase-rase maybe the 3 ladies ni maybe nak bagi VCO (Virgin Coconut Oil) kot. Haruslah. selepas daku singgah menyinggah ke blog comel Pinkymomma, rupanya kakak pinkymomma ni penjual VCO. Haruslah kecantikan, kegorjesan bermula dari dalaman dulu. Barulah gorjes tu akan lahir dengan sendirinya... weee... :)


Kalau xpon, CNK mengidam nak ada mascara nih. Sebab sepanjang hidop penah sekali je beli mascara. Tu pon beli avon punye kot. hehe. Punyela aku kede...kot! hahah... Time tu beli sebab ada promo kot. RM10 je ko! Tu pon zaman2 blaja dulu. Pakai cume sekali dua je. Pastu Mascara tu mengeras! Lantas tong Sampah le jawabnye! kan?? Skg aku teringin nak ada yang maybeline punye mascara. aduhaiii... Mahal kot price - nya! Kalau lah... tepat jawapan ku ini... alangkah bahagianya hidop....
Kalau lah... daku yang dapat GA ni, memang lepas2 ni aku kan kobar-kobar nak join GA cenggini lagik. hihih...


ok! korang-korang doa la supaya CNK dpt GA ni. Supaya GA kali ni dapat merangsang CNK untuk lebih aktif join GA dr bloggers lain pulekss!!



 p/s: dulu CNK batak gile kau. hapakebende la GA - GA ni.. rupe-rupenya GIVEAWAY! ok! skg dah kurang bataknya! :D

p/s/s: klu korang nak join ni cecepat okeh tarikh tutop GA ni : 11.07.2011...11 pagi. (tarikh ong ni)


p/s/s/s: Miss LULU cakap hadiah dia BANYAAAKKKKKK okay!!!

No comments:

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers