Wednesday, July 06, 2011

Heaven!

Last Sunday, i went out for dating plus shopping! wah!!! 2 in 1 u... senang kan??? heheh... xkemana pon. Hajat mahu pergi warehouse sale. Yes kami bedua penggemar warehouse yang ada kat Malaysia nih!! heheh.. this tima ntah kali ke berapa daku pon xpasti kami p warehouse sale. Ok! For last Sunday kami pergi warehouse sale for CROCS! saya memang peminat Crocs! Selesa, best, fantastic, and long lasting shoes. TAPI kalau beli kat butik sure-sure la mahal gilassss kenn??? hihih... La ni Crocs buat warehouse sale harus x lepas peluang.



Dengan bahagianya daku telah rembat 2 pasang weh! Encik HR pon duk vevel manje je lepas purchased tuh...




Aku rase klu beli kat butik mau 3 , 4 rat. kat sini memang super saver.



Lepas menghabiskan duit terus je ke klcc. Kononnye nak watch muvi TRANSFORMERS dengan me-redeem-kan mydeal voucher. Tapi malang sungguh, ol tix sold out. Cancel tgk wayang. Kami makan dan terus balik. Sebab kepala aku dah mula berdenyut hebak time tuh. Sakit woh! 




p/s: daku dah berjanji dengan encik HR this wedges daku akan buat untuk raya sekali. Ini adalah waktu kami untuk saving ketat untuk something yang lebih important dan hebat. ohh! Heaven. Poket kering!!! ;p
yayangggg.. i love u much2! 

2 comments:

tiefazatie said...

wah..untung ah sis!ifa pun suka pakai croc nie..ada 1 je nie..xmmpu dh nk beli lain..haha

sis..kalu rajin tlg komen n3 ifa ek..

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq so much!

CNK said...

best kan pakai crocs? memang selesa habis!

inshallah ada rezeki nnti tife pulak beli kan? huhih...
ok. nnti CNK singgah ye tifa :)

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers