Wednesday, July 27, 2011

I put my sympathy on Jejari Runcing. If it is real story, be strong girl!

Assalamualaikum.w.b.t.


Holla readers. Actually mata neh dah pedih-pedih je neh... Sudah sampai masa untuk lelap... Somehow, td i blogwalk, btw dah dari semalam i dapat tau kisah Jejari Runcing and her fiance' yang glam tu. Khairul Fahme Che Mat(KHCM). For how far the story is truth wallahualam... But, if it real story and it is happen, CNK sangat-sangat simpati dengan you Emi... Be strong girl. Mungkin Allah nak uji you.



tak dinafikan kau memang cun. Adakah hati kau se-cun dan secantik rupa??? Please jgn curi kebahagiaan org lain.

dikuatkan lagi dengan kenyataan ni pulak...


and this???


How far it is true we dont know.
What i could say, be strong girl. be strong. Mungkin your Apex tgh culture shock cause tetibe dia jadi femes n mulalah yang macam-macam. 

*Speechless*
bye.

6 comments:

Dhiya Fariza said...

u, what happen to them actually? i sgt kuno tak tahu.

H.J said...

hehe..kena dengar belah apek plak,,

SoLy SoLicious said...

semoga depa bjaya atasi nan baik kan.. ^____^

CNK said...

Dhiya Fariza : u, i pon xpasti. dah dari 2 hari lepas tahu kisah depa ni...

CNK said...

H.J : yeah! wait and see. harap2 semuanya ok... n back to normal kan.. manusia mmg kadang2 mudah lupa diri dan bile dah kat atas dia lupa siapa dia dulu sebenarnya

CNK said...

SoLy SoLicious: harap2 maca tulah kan ;)

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers