Sunday, July 10, 2011

Journey to the south & wedding buddy ♥

Assalamualaikum w.b.t.


Lama sangat dah aku perap kisah "Journey to the south" nih. Pada 25 Jun yang lepas aku dan Mr. HR gigihkan dan gagahkan diri untuk ke JB. Sebab majlis bersanding Adzha&Daus. Both hb&wife ni my ex-classmet. Yang sorang senior yang sorang lagi junior. Hihi. comel je depa nih, Dulu time study bercinta senyap2 je.. hehe. Nak dekat hujung-hujung study baru tau depa dua ni bercintun sudah... heheh... Alhamdullillah ke selamat dah korang melalui fasa baru dalam kehidupan as hb&wife.


Oklah.. Let's the pictures carry on the story telling nehhh.. hihih




Bersama Kak Del... Memang kami berjanji untuk jumpa.. hiihi..
kenal Kak Del dari Acik tru online. kan Kak Del manis??? hhihi...
thanks much Kak Del sebab membeli scarf dri CNK Collections!


 with the iron chefs!!
Me sgt merangkak lagi dlm bidang masak memasak dan baking membaking nih....
Both i like so much!!!


 Lagi sekali with the iron chefs...
*malu ai!*


Korang tgk!!! betapa indahnya pelamin bersanding derang!! 
Adzha&Daus! pelamin ni sgt cantek! megah n indah!

Daku jatuh cinta sudah!
*oh! Pengsan 360saat!
;p

 Cake! 4 tingkat u...
tapi xde rezeki nak merasa...
tulah me balik awal kennn...

Slurppp! nmpk so yummeehh!!


 Acik yang manes lagi cantek bersama Mikail yang baik hati..
Mikail anak sulong Acik. Sgt anak mummy. Muka copycat muka mummy dia! 
Dah besar sure ensem punye!


 With cik eta. Oso my ex-classmet..
*bile lah daku boleh mengikut jejak langkah mu eta....
*dreaming*

Bersama kak Jemahs kesygn hamba!
:) 


 Dgn acik lagi...


 Before the brides turun dari pelamin....
:)


 With the gorgeous Bride


 yang ini??? bridegroom to-be? haha...

*verahngan sgt kau jemahss! hahah


 Last. Cnk@The Zon JB. 

Lama dah tak jalan JB. dapat ronda sekejap aritu pon kire oklah... Next time boleh ronda lagi..

:)


Pengantin!
When the north meet south
Encik Daus ♥ Puan Adzha...

Happy Marriage to both of you.
Berbahagialah hingga akhir hayat ok!
Cepat2 dapat bb cute!!! :)

Wishing you Allah's blessing and
may He always be the heart of your marriage,
from this day forward, as you share life's joys and trials,
may you always comfort one another with a smile,
Always be together through both laughter and the tears,
Depending on each other, loving happily ever after.
Wishing you an always kind of love.
Congratulations!


Kisah wedding Di Kedah,
Credit to:

Penuh dengan cerita buah-buahan.. oh! bestnya!!!


NotaHati: Best la korang dapat beraya sesama as hb&wife tahun ni!!! ohh... bestnyaaa..

p/s: Kak Jemahs aka Diha semoga dotdotdot u berjalan dengan lancar... daku tidak sabar nak mengikut jejak mu... :)

4 comments:

siti kektus said...

cantek lah pelamin dia. ish, kalau lah kite yg punya, kan seronok. heehe ;)

Dhiya Fariza said...

i like what ur wearing :)

CNK said...

siti kektus: sangat cantek kan??? CNK pon dah jatuh cinteee.. theme dia english style. so nampak sweet n warm gitew..

CNK said...

Dhiya Fariza: oh! thanks babe! just mix and match from my gerobok! hihih...

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers