Thursday, July 21, 2011

Malaysia Spirit

Assalamualaikum.w.b.t

WAH! lama tak bersiaran yek! haha.. padahal baru je 2 hari lepas buat entry ni kan >>>> INI.. Haa.. Sangat sentap kan?? Geram je den dengan si zuan tu haa.. Kalau la den jadi si Fida tu. haih.. Masak zuan tu den kojo kan. eh..eh..Apehal aku jadik ginih nih... haha... Sorry guys.. Lately xsempat nak membalas kunjungan... 


Anyway, what is your MALAYSIAN SPIRIT????? As for me dapat makan menda-menda alah kat bawah ni dah cukup dah nak bagi aku MALAYSIAN SPIRIT nih.. 



Tiba-tiba aku makan ni aku rase bahagia je.. Sebab Dato' dah kopek siap-siap dah doyan ni. Aku tinggal nak NGAP_NGAPP je! wahahah... nak lagiiii!!!
Cedap wooaahh! doyan kampong nih..
Melaka mari.. hikhik.


Hitam - Hitam si tapok manggis,
Hitam lagi tapak kaki kau.. 
haha..


Dapat telan satu taperwer durian memang heaven wa cakap lu.. Itu pon cam tak cukup je rase...Anyway, thank you to Dato' atas sumbangan ikhlas anda kat orang kat perantauan macam ai nih..  ;p

Dapat kemam-kemam ulas manggis sangat la nikmat u ols! Dapat 5 biji dari Dato'. (Dato' lagi..-wah! Baik betol hati Dato' nih!) hikhikhik... senyum kepit-kepit gigi.. Walaupon seketol dah kena buang sebab tak elok.. oh! daku rase rugi doploh minit! Sebab aku rase X cukup.!!! Dato' ai nak lagiiiii...... Besok bagi sekantong ok! Biar ai tidur di lautan manggis.. hahaha!


Rugi woaahh! sape-sape yang alergi doyan lah, alergi bau doyan lah... Korang tak Malaysian sangat lagi tuh... hihih.. Suka hati aku je kan? kekeke... Hilang nikmat hidop korang..  ;p





NotaPerot: Lately Dato' main balas-balas pantun dengan ai.. Ai jdi gewam sebab kadang dia menang. Malam ni ai nak pastikan dia kalah! Jom gelak hantu! hahahahahah. Oh! btw, thank you ye Dato'. 

5 comments:

IeraAzizi said...

dpt mkn durian je...yg lain xrase lg

cucu umie said...

durian dh muak makan..hohoh tpy mangis belom merasa lg..gagaga

naddy said...

besh kan, dpt makan buah2. heheh makan durian byk, panas badan nty nak tido. mula laa bpeluh2. haha

Adzriel @ Liza AB said...

wooowww... manggis kurang tapi kalau durian memang gila.
http://adzriel.blogspot.com/2011/07/isi-yang-berbaloi-baloi.html

lotikus disarimankan said...

gila kental durian satu tupperware.tak lenjun dengan peluh kepanasan ke?

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers