Wednesday, July 27, 2011

SEGMEN #006: SOALAN PALING UNIK UNTUK SS

Assalamualaikum.w.b.t.

This time CNK nak join segmen by Solicious StoryNory:



tadikan i nak cari brg dlm henbeg, adoila,, banyak betul khazanah  yang patut i campak je dlm tong sampah tau. Sangat tabiat ok. Kalau beli apa2 barang suka nak simapn resit dlm handbeg. xtaula apa motipnye kan?? hahah.. Ni le tabiat aku. LOL
and my WEIRD question is:

Apa perangai pelik Solicious StoryNory ??? 

Klu CNK suka nak sumbat resit beli apa-apa pon la dlm hbeg n kena amik masa a day nak kemas, klu Solicious StoryNory apa pulak eh???

would like to join?? 
press je button left klik kat picture header comel Solicious StoryNory ni ye. 

tarikh tutup: 
 tepat jam 10 malam besok 28 julai 

bye :)

7 comments:

SoLy SoLicious said...

soalan yang menarik ^_________^
thanks join.....heeeee

Zharif Azis said...

wahhh sama lahh . sume resit even yg x penting sekali pon , mest nk simpan dlam wallet . ahhahahaa

H.J said...

sama la..macam sayang je nk buang resit tu..haha

CNK said...

SoLy SoLicious: jawab jgn x jawab.. hihih :)

CNK said...

Zharif Azis adoila.. mmg tabiat.. kadang wallet ai pon jadi mangsa jugaks tau.. menebal je dgn resit bukan duet! hampehh ;p

CNK said...

H.J: memula syg.... bile dah tebal geram napa la x buang awal2.. kdg bagus jugak sebab in future nk rujuk apa2 resit masih simpan ;)

Elih Japahar said...

Soalan yg menarik rasanya...! hehe

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers