Monday, July 11, 2011

SEGMEN BEST BERSAMA CNK : "YOK! EXCHANGE LINK DENGAN CNK"

INI ADALAH ENTRY MELEKAT
Scroll down for next entry please... :)

Assalamualaikum w.b.t semua!!!


Yeah, setelah kunjung berkunjungan ke blog kawan-kawan semua....(ceh! ayat macam nak AIDILFITRI pulak!!! - memang Taklah CNK oi...) CNK berhasrat nak buat segmen ni untuk kite-kite ajeeee....
heheh...



Yelah sambil-sambil nak kenal-kenal gitew... dan menambah follower kan?? hhihi. so CNK nak buat segmen "YOK! EXCHANGE LINK DENGAN CNK"...
sesiapa yang join CNK akan letak link korang dalam exchange link kat list sebelah dan CNK akan follow korang! hihih. best kan bunyik dia?? 



ADA SYARAT TAK????

Of course lah ADA. hihih... Dun worry SYARAT dia chill-chill je...  So for those yang interested jom kita tengok SYARAT-SYARAT penyertaan adalah seperti berikut :

****

1. Sila menjadi FOLLOWER CNK ye....

2. Buat entry bertajuk : SEGMEN BERSAMA CNK  : "YOK! EXCHANGE LINK DENGAN CNK" . Dalam entry ni suka hati koranglah nak goreng apa pun... Janji ayat mesti MANES. hihihi ;p

3. Tempelkan HEADER CNK dan link-kan sekali ke page CNK yang comel ni ya. (alah, sesekali nak perasan sikit apa salah ye tak??? wakaka...;D)

darling-darling semua, HEADER yang ini ye :) tq!


4. Kata pun segmen jom exchange link kan?? SO... korang dikehendaki membuat 1 new list ataupun pakai list yang dah ada pon OK. Sila TEMPEL kan link CNK kat blog comel dan semat dan hebak korang iteww yaw??- EASY TO SAY, LETAK CNK PUNYA LINK KAT FRIEND LIST KORANGGG... :)

5. Kendian, korang TAG sekurang-kurangnya 5 orang rakan. Tak kisahlah kwn-kwn dalam list korang ke tak. CNK tak kisah! ;)

6. LAST: Sila komen dan letakkan LINK URL penyertaan korang kat  dibawah entry melekat nih. Supaya CNK noticed yang korang join ni ye.

****

TARIKH TUTUP: 11.07.2011 (11.59PM)
(ada approximately 4 hari dari hari ini :))

Yok! ramai-ramai join dan meriahkan lagi segmen anjuran CNK ini... hihihi...

Thanks korang!!!!
Sayang ah ketat-ketat ok!!


PERINGATAN: 
KORANG MESTI FOLLOW INSTRUCTION KAT ATAS OK. SESIAPA YANG TAK FOLLOW PENYERTAAN CONSIDER TERBATAL SECARA OTOMATIK. :)



WORD OF THE DAY: 
HIDUP ADALAH UNTUK MEMBERI. NAK DAPAT YANG BANYAK KITA CUBA MEMBERI WALAU SEDIKIT :)

28 comments:

mizzkechique said...

beb..nt aku join.. skang mmg nk rombak bloglist.. hehe

CNK said...

join...jangan tak join. hihih... pastu kita kasi rombakkk:)
btw, tq babe!

JIJI YU said...

cam berkenan je kat ko.

CNK said...

JIJI YU : DAH JOIN ROGER HOKAYYY :)

farah hanim said...

ader xfhm nie..sbb bru lg..xfhm yg syrt ke 4 tu la..nak bt new list ape??tlg trgkn lagi detaill :)

CNK said...

farah hanim: put CNK punya link kat fren list awak :)
hihih

farah hanim said...

kt fren list??erk??cmne tuh..alamk sori la..still blur la CNK..ader stu list ke?cmne nak bt tu..huhu

CNK said...

farah: u copy url CNK dan letak dalam list friend mcm kat tepi sebelah kiri CNK's page yang berderet tu..hihihi.. ok x?

IeraAzizi said...

CNK itew dah join
http://ieraazizi.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-cnk-yok-exchange-link.html

heee

farah hanim said...

ouu gitu.ok2.i try :)
thx CNK

IeraAzizi said...

udeh join deh

http://ieraazizi.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-cnk-yok-exchange-link.html

IeraAzizi said...

dh tkr dh..betol ke?

CNK said...

IeraAzizi : thanks iear. CNK love ur entry. klu ade job roger okeh! :)

IeraAzizi said...

kalo ade sy roger2 k..he3....tema photoshoot ialah...geng spek mata..huhu

CNK said...

IeraAzizi : :)

IeraAzizi said...

dear awk ditag http://ieraazizi.blogspot.com/2011/07/etongs-me-and-mirror-contest.html

CNK said...

ieraazizi: ok! roger! :)

newblogger said...
This comment has been removed by the author.
~naddy~ said...

gambar last tuh, THANK YOU upenye. hehe oke2.jupg nad join ye.. <3

newblogger said...

da join..sowi coz bnyk tnye..tp owang kate, suke brtnye, x mudh sesat jalan..kih3..

http://aqataukamu.blogspot.com/2011/07/segmen-best-bersama-cnk-yok-exchange.html

iLa VaNiLLa said...

http://vanillasynus.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-cnk-yok-exchange-link.html

iLa VaNiLLa said...

ila sudah join.... ^^

http://vanillasynus.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-cnk-yok-exchange-link.html

iLa VaNiLLa said...

OMG ! CNK, ila still x fhm yg num 4 tuh.. help !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#ciksuzlin said...

joined!

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-cnk-yok-exchange-link.html

#ciksuzlin said...

dah letak link kat yg ditag. done! TQ :]

CNK said...

iLa VaNiLLa : CNK dah g visit blog ila.. mmg CNK tgk xde friend list dlm blog ila tu. so ila kena tambah gadget kat situ supaya ila boleh letakkan CNK dlm fren list ila.
ila boleh g kat design and g kat page element ila g tambah gadget configure blog list.. cubelah ok :)
dah add CNK nnt ila roger okeh!

CNK said...

#ciksuzlin: ok lin, nnti CNK jenguk ya :)

~naddy~ said...

naddy join :)
http://pelangihaty.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-cnk-yok-exchange-link.html

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers