Saturday, July 16, 2011

So called exciting weekend! :)

Assalamualaikum w.b.t


Hi Readers!!! How was your wiken?? Mine was ok la..so exciting jugak!! :) teehhee.. Hari ni teman buah hati ai pi walk in interbiu. Ai tengok seems like dah macam trend je kan big-big company buat style camni. Dalam paper berkobar-kobar. Sudahnya, bila tiba sana, macam sekadar nak buat walk-in supaya outsiders pikir yang good-good je kat this company. Anyway, bukan CNK nak mengeluh... Almost 5 hours waiting. Sengal-sengal dah montot siap tertido-tido. Ada jugak borak-borak dengan candidates yang dah kena panggil. Macam-macam so called silly and ridiculous and unprofessional reason yg diberi oleh interviewer sbb nak tolak application. The most tak boleh blah, the main purpose they did this, just nak compete sambutan applications as compared to career fair yang kabarnya berlangsung kat KLCC, Lagi satu depa tak reveal pon the exact course yang related yang post yang ditawarkan. Bila one of the candidates ni tanya, the answer is P&C. What the hell lah kan?? Anyhow, xpelah. Mungkin bukan rezeki. Inshallah kalau betul rezeki itu milik kita ia pasti akan datang kan? Yang penting usaha. Biarlah, how the way that particular company nak buat pon. Mungkin just nak raih perhation graduates! Suck!! 


Then we had our lunch. Lunch yang ai macak! hihih. Menu simple yang pasti kenyang! Sambal sotong dan mee hoon goreng.. :) Then we had out yoget eskem as desert and of course lah at tutti-frutti@OU. Mahal wooohh! haha. First time makan eskem yoget ni. Not bad lah kan. Berghonok-ghonok ktorng duk tuang eskem tuh. Nampak cam x byk pon! Sekali, hamik kau! RM24.70! Ciss! For your info yoget eskem nih sekilo RM54 ye :) ok! harap maklum. jom layan kan ai yang ber-camwhore dimana-mana ai berada arinih.. :)


Sila klik untuk cerita sepenuhnya :)



 Akibat kebosanan =.="

Xyah nak pura-pura sangat lah brader... kekekeke. Tgklah muke ai tu. Fenatt n buhsan kot. Not buhsan accompany u yang. hukhuk.. 
Sila abaikan muka yang selekeh ini.

 Yoget Eskem RM24.70 :) 
Strawberry, Peach, Vanila, Choc.
Topping choc, strawberry and caramel liquids, nuts, strawberry and peach slice.
 Licin!

 
Kahkahkah =)
Muka selebet!



Ok! me camwhore sensorang.. hekhek.. ;p


Outfit of the day:

shawl & inner : CNK collections :)
top: MNG
bottom: CK Jeans
Belt: Guess Leather
Wedges: Crocs (feveret!)
Handbag: Fossil (hari perasmian) -->thanks to acik.



Apecer Korang hari nih? Ada baik ? meh share :)
bye.

{cnk}

1 comment:

Cik Bunny said...

cik bunny promote blog anda =D
http://inspirebunny.blogspot.com/2011/07/kantoi-bukan-virus-fb.html

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers