Friday, July 15, 2011

Speechless Friday #003 : Perlu ke???? hmm..




Tgk dah picture kat atas??

Hari ni rajin BW and buat kunjungan balas.. Bila nak follow je kuar pop-up nih...
Ke haku sorang yang kena?? 

Korang kena x? A bit tedious then. Adoila...
Korang alami yang sama ke kat blog ahkakk nih??

Cer share sikit...

18 comments:

Bella said...

adeade .. Bella penah kene ritu .. tension jep ..

CNK said...

adoi.. sabor jela.. mlm ni cnk pulak kono... ;p

Nurasyiqin said...

erm..tak paham sgt la..blurr!!! hehe..

iMBobo said...

td iMBobo nak follow CNK pun keluar benda nih! hehe

mizzkechique said...

beb, mmg mcm ni bila dlm satu ms tu ko follow byk sgt blog, akan ada verify code.. tggu dl dlm 2 3 jam, akan okey balik.. =)

aku pun pernah kena..

Acik said...

x pernah plak dapat cenggitu ...

muz said...

Awak nak tau masalah benda ne keluar bila awak nak follow?

Jom Jawapan Disini JAWAPAN

man said...

setakat hari nie ok lagi...

Niena Pengembara Ilahi said...

?? erm.. follow sni ... :) thanks singgah sna yep

alif haris said...

err tak pernah kene cmtu pn kak .. haha :D

CNK said...

Nurasyiqin : tula.. cnk pon cam pelikk =.=

CNK said...

iMBobo : yeke. xpasti pulak kenpa ada popup ni.. adoila!

CNK said...

mizzkechique : yeke babe. aku pon rase la.. sebab last nite ok pulak dah. ;p

CNK said...

Acik: saje je blog ni tau nak pekena cnk! huhuh

CNK said...

muz: thanks for sharing muz! tq

CNK said...

man: bgs le tu :)

CNK said...

Niena Pengembara Ilahi : tq!

CNK said...

alif haris: everything dah back to normal. harap2 xkena lagi lah pasni.

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers