Tuesday, July 19, 2011

Tak Hagak-hagak okeh! Nah! Amek balik... gua baling lempeng kat muka lu balik... Padan MUKA!!!

Assalamualaikum.w.b.t


hallluuu... Anybody home??? Ce korang tengok tajuk kat atas tu. Agak-agak macam bau-bau tengik sikit kn???
Nah jom layan nih.. 


Korang kena tengok sampai habis ok?!


ok! Jokes yang sangat tak boleh blah... Aku rase cam sekeh je muka zuan tuh.. Siyesly... Kalau aku jadik si Fida nih, bile dah ada record sume bagai dengan status dia as celeb gitew kan.. sure ar terkedu kan nyah??? 



Nah! korang tengok second video ni pulak!!
Mesti tengok WITHOUT skip ok? janji???!!!

Jom CLICK untuk tengok video seterusnya... Eeiiii!!! geram haku!! 
SENTAP HATI MAK NAK...






PADAN MUKA KAU!!! 
haha.. 
Bantai gelak aku! 


p/s: Agak-agak korang la kan, kalau kena cenggini apa la agaknya reaction korang kan??
Salute ahh. Fida boleh lagi cool... kekekek

21 comments:

meenyusuf said...

ala CNK...napa nak baling lempeng jek..kalau kak meen,sah-sah nak rembat dengan selipar..lalalalala..siott ajer!

Nurasyiqin said...

haha..last2 depa yg kena balik..tapi dengar cita dorang sume da rancang awal2 daaa episod nih..=D

mizzkechique said...

aku xbaling lempeng... aku balik lesung batu... ok x??

Adzriel @ Liza AB said...

kawinkan je dua org ni..memain pulak.

TYNTHA LANA said...

Alah..comel gila fida nanes,hahahaha. zuan dah cuak,hahaahaha

"malu la zuan wat camni..malu" hahahaahaha

"senyap terus ko" hahahaha..tu la nak kenakan org..lastly, terkena balik,muahahahaha. patutnya, fida pnjgkn lgi, bagi zuan lak nanes,hahahaah

mykhalis said...

wahahaha..terkena semula tue

newblogger said...

stuju ngan mizzkechique..

rembat kai batu..

bg yg BESAR punyew..

sengal glew mamat tuh..

sedeyh glew kalo kna cm tuh..

=(

Nizam Ijam said...

cian fida...suh kawin dengan aku xnk..haha
kelain lak komen aku...hehe


” Nizam Ijam Dot Com”

Muhd Aizie said...

HAHAHA! memalukan wei. campak je lempeng tu

SyedMuzzamir said...

kan ? macam kurang ajar sangat .. sian fida .. tapi fida ni macam cool jer .. kalau dah jodoh , tak ke mana .. chewah.. sampai i rasa i nak g pinang dia jugak .. hehe

CNK said...

meenyusuf: kak meen, kalau la benda ni jadik kat saya.. tak taulah.. terus hilang kawalan agaknya.. lucky fida ni yg kena kan.. superb salute. pandai dia control emotion! :)

CNK said...

Nurasyiqin : rancang sape yang kena??? nampak macam reverse psychology je..

CNK said...

mizzkechique: aku rase cam cepuk je muka zuan dengan sambal ke camtu... gewam tau..

CNK said...

Adzriel @ Liza AB: kak liza, setuju.. tgk je la reaction si fida. mcm confident die ckp setuju masa kena tuh.. zuan dah bengang2. cam xtau nak ckp cane
huhu

CNK said...

TYNTHA LANA : kan lana. cnk tgk muka dia cam dah takut gile kot..

CNK said...

mykhalis : padan muka dia!!

CNK said...

newblogger : cnk nak telangkup muka zuan dengan samabal cili padi tu ha.. uhuh

CNK said...

Nizam Ijam : amboi2.. hahah...

CNK said...

Muhd Aizie: at last zuan yang malu gile kot. hahah. padan la muka dia. terkedu pucat terus muka! hahah

CNK said...

SyedMuzzamir: kan....;p

Zharif Azis said...

ini betol2 marah nie . sabar sabar .

jalan2 sini n follow =D

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers