Wednesday, July 13, 2011

TERIMA KASIH ANDA-ANDA SEMUA! Tetaplah berkunjung dan jangan menyesal :)

Assalamualaikum w.b.t.


Sedang asyik BW dan buat entry ini: SILA BACA WAHAI ORANG-ORANG MUDA. When me click back to my homepage, terusss tanjat baboi!  Terima kasih anda-anda semua memeriahkan lagi blog CNK neh!!!




Tgk tuh!! dah 100... Ini yang buat aku tido lena dan mimpi suwit-suwit je kannn... hahah. Anyhow, xde pon nak riak or apa.. Langsung TIDAK!!!.. This special entry atas provokan ENCIK MOHD AIZIE kite. Sebab dia dah menambah memeriahkan lagi pagi ahkak kat sini....




Yang lain jangan pulak kecik hati sebab aku just tag si Mohd Aizie  je... Kalau boleh semua aku nak tag kat sini. Tapi apa kan daya, daku tidak mampu nak berbuat demikian... Semuanya sekali CNK sgt appreciate sokongan korang yang berterusan ineh...! Sangat mengharukan hati daku....  




NakJerit:  TERIMA KASIHHHH KORANGGGGG! yang lain tu jangan malu jangan segan ye, Singgah dan follow je.. CNK langsung tak kesah!  :) Suke lagi adoo!.;p

8 comments:

IeraAzizi said...

oo...udah 100 follower eh..huhu

CNK said...

IeraAzizi: IYEE... hihi.. thanks kerana terus support CNK okeh!! visit hari2 dan tekan butan advert kat ats tu ekk.. tq!!

Muhd Aizie said...

Yeahhhhhhhhhhhh! Suka! suka suka ;)
Teruskan menulis ye. aku akan tetap baca blog kau dan sentiasa koment2.
yeah ;)

CNK said...

Muhd Aizie: ohh! sgt suka kau ckp begitu! okeh.. do visit here every single day okeh... hihi.. :)

PenaKu said...

Followersnya sudah banyak yach...Selamat.

Ferry I said...

Banyak juga follower nya.Sudah 124 ini.Mau ikutan gabung di sini

CNK said...

PenaKu : thanks :) do visit here everyday ok! :)do not hesitate to
click advert on top of my blog...hihih

CNK said...

Ferry I: you are most welcome! :) again, do not hesitate to
click advert on top of my blog...hihih

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers