Thursday, July 07, 2011

Tomok&Ayu Nikah




Dulu kan aku memang tak suke Tomok nih. Tak tau lah nape. Mungkin aku bukan jenis nak layan boy band ala-ala mendayu-dayu gitew kan lagu.. Ntah kenapa sejak dia nak kawen aku tertarik pulak dengan dia. See how the way he treat si Ayu ni kot buat aku tertarik. Dah nampak matured as compared zaman New boyz nya. heheh. Looks sgt romantic, caring, je. Anyhow selamat pengantin baru to both of u. Korang tengok jelah video clip ni. Nampak .... haih. susah mau celita.... korang tgk jelah sendirik ek... hehe...


My wish: May ur happy marriage always got bless from ALLAH and happines always in between of u guys!

chiiaawww!

No comments:

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers