Friday, August 05, 2011

Ada pulak yang cucuk-cucuk jarum dan bakor-bakor... Harus ke kau? uhh...

Assalamualaikium.w.b.t.

Last week, kisah si jejari runcing dan KFCM. Pada sesiapa yang penah follow blog CNK sure pasan ENTRY INI dan INI.. Speechless lah kejapkan...  Tup-tup keluar pulak statement dari ex-jejari runcing (katanyaaa...). Dia pun sibok nak cucuk jarum. Dah takde pape hubungan tak yah keluarkan statement macam-macam. Mungkin dulu zaman cinta-cinta monyet je. Zaman budak-budak lagi. Takkanlah ko nak samakan dengan zaman sekarang. Biarlah Jejari runcing dengn KFCM je yang buat statement or what. Even klu ko penah jadi suami ke hapa ke, ko xpayah la nak kuar macam2 yang tak baik. Masa tengah baik ko puja-puja dia. Puji-pujian xpernah lekang. Dan xde pape, kata-kata keji and yang busuk-busuk je ko cakap kan. Xde pulak nak cerita yang manis-manis? Derr.. ko setakat kawan je kot dengan dia. Anggaplah xde jodoh. Xyah ko nak bakor-bakor lagi. 

Aku tengok jejari runcing ni pun dah manis dah wei, dari zaman x bertudung skang dan manes bertudung. Chill lah bro... Kalau dah benci sekali pun xyah nak panaskan lagi keadaan. Tak rare la gini. Tak macho la bro... 

statement sgt budak-budak lah... Let see...









korang menilai lah sendiri ye.

Kepada jejari runcing, muga you tabah at this moment. Dugaan bulan Ramadhan. Mungkin ada hikmah yang terbaik for you n your future. Be positive. :) Kumbang bukan seekor. Kalau kumbang tu dah xreti nak appreciate who you are now, in future cane pulak?

credit to: beautifulnara

4 comments:

Dhiya Fariza said...

omg, people should really leave them alone kan? i hope everything went well for them both :(

IeraAzizi said...

hamik ko....siap printscreen..he3

CNK said...

Dhiya Fariza: betol tu. i pon pelik lah... over is over la kan. sebok je nak sampuk2.. ei... that guy mcm xpuas hati je kan

CNK said...

IeraAzizi : haha ;p

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers