Tuesday, August 02, 2011

Assalamualaikum.w.b.t.


Dalam mood yang agak kurang 2, 3 hari ini, ada je benda yang kadang2 buat kita tersentap, terasa dan sebagainya. Itu lumrahkan. Hidup ada pasang surutnya. Bila kita bersosial dengan sesama manusia kadang-kadang kita tak perasaan, cara kita mengexpresskan something, samada org suka atau pon tak kan. Its normal juga bila dah ada hubungan sosial sesama manusia ni. Kekadang nampak dia macam understanding. Luar nampak ikhlas nak dengar masalah kita dan sebagainya. Dalaman? We DO NOT KNOW. 

Just stay positive. Ingat Allah maha berkehendak atas segalanya. Kita hanya mampu merancang mengikut kehendak dan relevannya kita di mana sekarang. Esok lusa, NOBODY knows rite.


NotaHati: Aku juga TIDAK sempurna. How hard we explain to people how we feel, belum tentu dia akan faham. Allah is the best for us to  share bad or good things happen in life. Learn from the past, be good for future.  Chill =)

No comments:

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers