Saturday, August 06, 2011

Update Terbaru: Pergi Obersee Untuk Dating Ke Untuk Training..?? Ce citer sikit! Xyah Nak PROPA sgtlaahhh...



credit OH BULAN

Korang nampak gambar kat atas tu?? Apa penilaian korang???
dari belakang nampak macam Khairul Fahmi kan? Kita tengok gambar dari depan pulak lah. Ce tengok ce tengok

-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-



oh nampak gaya macam YE



Boleh tuju lagu???



Aku tujukan lagu KANTOI by ZEE AVI kepada Khairul Fahmi Che Mat dan Dahlia Teck.oh nampak gaya macam YE



Boleh tuju lagu???



Aku tujukan lagu KANTOI by ZEE AVI kepada Khairul Fahmi Che Mat dan Dahlia Teck.






Aku memang anti mamat mamat curang ni.Kot ye pon jangan propa boleh? tapi apa apa hal pon "What u give u get back". Apa adahal. ye dak?


Memang ramai pon orang curang but mungkin sebab orang menaruh harapan tinggi dekat kau sebab bola bagai ni. Orang respek kau sebab tu. Aku pon respek jugak lah kau sebagai penjaga gol. Cuma aku tak respek bab dia bagi kenyataan dekat surat khabar semua . Cakap bukan playboy lah, takde orang ke tiga bagai lah, hape lah.Propa lebih lah. ni hape benda dowhh semua mende alah ni??



Pleasee lah jangan menipu rakyat Malaysia . Kot ye pon cakap je lah dekat press"ha'ah memang pon aku playboy. kau mampuuuuuuuuuuuuuu??"





Credit to cik epal

**********

Tak payah nak tipu-tipu n tunjuk baik sangatlah. Siap buat seploh kenyataan yang ntah pape tu. Satu jari tuding kat orang 9 jari hala kat kau. Sedar diri ok?

NotaHati: Tak perlu nak menipu. Tinggi macamna tupai melompat, Ahernya tupai jatuh ke tanah jua. KFCM - kentucky fried chicken malaysia. - sebab tu ramai nak rebut. hoho

14 comments:

cik kiwi's said...

aaaaaaaaaaaaaa....mamat ni memang tak boleh blah!!. tuiii. dah lia tu pun sama. !!. memang ape pun tak boleh!!

SoLy SoLicious said...

waahh..cnk..betol marah geram ni...sabar2.. sy pun geram gk kn..ckp xserupa bikin..di paper lain stetmen..tp..errkk....tanak ckp panjang la...depan mata dh tu~

ZWAN SABRI said...

Wah! Meletop...
suka ngan entry yang sensasi cam ni..
btw, kesian kat tunang k.fahmi tuu..
HUHU

MySuaraBlog: Jadikan TELUR Sebagai Pilihan

ummu said...

salam CNK
Saya pun tak suka sangat dgn org curang ni.

Terbang Bersamaku said...

hurm..kesian kat tunang dia..kot ye pun nk putus tak payah lah nak publish kat suratkhbr...kantoi sudah akhirnya...

IeraAzizi said...

anda di tag
http://ieraazizi.blogspot.com/2011/08/najlaa-aqilahs-giveaway.html

Datin Terseksa said...

habang KFC!!!
terbukti kao curang,....owh aku sungguh kachiwa....nengessssss.....

CNK said...

@cik kiwi's : both ckp tarak serupa bikin. belakon je lebeyyy

CNK said...

@SoLy SoLicious : geram je soly

CNK said...

ZWAN SABRI : ayam kfc memang hot kan. kata hot n spicy. LOL

CNK said...

ummu : sama2 kita bantah org2 curang gini

CNK said...

Terbang Bersamaku : agree.. tp public figure katanyaaa

CNK said...

@ Datin Terseksa: wah! datin dah dtg n komen.. sgt like. i selalu jd silent reader u je datin :) hikhik... Habang key ef cii dah tak hot dah.. xyah nak like die sgt la ek..kekekek

Nor Fadila Rosli said...

hehe..ni keeper malaysia kan..ceh! baru nak minat...kuang asem...
sy jalan2 sini ye sambil follow..:)

http://blogakufadila.blogspot.com/

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers