Sunday, December 18, 2011

Hari minggu yang relax. But there is something make me feel: out of mood!

Assalamualaikum...

Lama dah rasanya tak buat apa-apa entry kat blog ni. Sangat-sangat takde mood nak berblog lately. Busy here and there. Buat preparation itu dan ini. Preparation apakah? hiihi. Oh maii... =) *hanya mampu tersenyum. Anyhow takde la preparation sangat pun. Just a bit la. maybe this week yang buat my life a bit hectic compared to previous week.

Hurm...

Tadi kekonon nak standby all the stuffs nak pass to my Encik kekasih... Pastu bukak la satu box parfum yang beli last month agaknya. Nampak sangat lama gile terperuk dlm box gedabak merah I tu. Sekali bukak box, wah! wanginye... huehue... Pastu saje le belek-belek. I perasan ada something meleleh kat tepi bottle shower gel itu. Huarghhh! dia meleleh la.. mencik mak tau! Pastu dah geram dah. Sedih sume ada. Apahal pulak lah meleleh ni. Adoii. Pastu take off from the box, belek-belek, amek kau! penutup dia mcm pecah!

SEDIH GILE! dah la spent almost RM200 kat situ. tak mengapalah. REDHA. Mungkin bukan rezeki kami kot.

"When there is something bad happen, Inshallah there will be something GOOD waiting."

Percaya kepada perkara yang positive, Inshallah one fine day, ada lah perkara positive akan datang tu. Walaupun sedih. ;'(


Lately, I rase bersyukur sangat dengan life yang ada sekarang. Terima Kasih Ya Allah atas segala limpah rahmat yang Kau limpah ke atas hambaMu ini.

Post kat atas yang sepatutnya aku publish siang td. Tapi tak sempat. Nampak sangat busy kan? hihi. *buat-buat busy. muehehe.

Apa-apa jelah. Yang penting tak kacau hidup orang kan. hurm... Kepala ni pun dah pening nak pikir hal-hal lain. Dah makin nak dekat makin celaru kepala.

k lah. macam tak larat nak sambung text ni.
Kepala den dah berat.

K bye!

Hope things that have been plan will be as smooth as it should be.  =) *senyum

#p/s: tantek tak blog titew? baru je revamp semalam. huehue. lately, my favorite color is blue. Pastel blue to be exact. sweet n sedap mata mandang. :)

No comments:

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers