Saturday, January 28, 2012

Contest #1: Inspirasi Cinta Contest by Precious Touch Bridals

Bismillahirrahmannirrahim.

To be frank, aku sangat tertunggu-tunggu contest dari Precious Touch Bridal (PTB) neh. Hari tu dah terlepas contest dari bridal neh. Best tuh hadiah dia. Hand bouquet untuk nikah or sanding or E-day. Best kan??? Gile tak best. Jimat dah sen kat situ. hihi... Satu hal hati pun makin seronok dan girang je kan nak tiba hari bahagia...


hhmmm.... *dream hari bahagia sendiri* oh indahnyeee..... *imagine ada bubble tumbuh kat kepala* hihi.. @.@


OK. jom staright to point ya. Sebenarnye, PTB sedang menjalankan satu contest yang super best. Custom made  Calender!


*penceritaan dari gambar*

***


Saya impikan majlis perkahwinan yang .......... (tidak lebih 50 perkataan)

***   

Saya impikan majlis perkahwinan yang...
paling INDAH, GEMILANG, BAHAGIA dan menjadi ingatan paling MANIS dalam hidupku dan Si-Separuh-Jiwaku, keluarga, sahabat, tetamu. 
Bukan mewah menjadi ukuran. 
Bukan hantaran berjuta yang ku harapkan. 
Bukan emas bergelung untuk disarungkan. 
Tapi... 
Cukuplah.. 
Keikhlasan 
Kebahagiaan 
Kemanisan majlis ini 
Sebagai penguat untuk CINTA ini terus mekar hingga akhir hayatku.

***


Inshallah.
Itulah anganku.
Semoga ianya akan jadi seperti anganku ini.
Mood jadi sendu pulak tetibe. Rindu Si-Separuh-Jiwa. 

Berminat untuk menyertai contest ini? Boleh klik SINI

1 comment:

newblogger said...

wah..

impian yg cun lg cute dr CNK..

wish u luck k..

entry bru..http://aqataukamu.blogspot.com/2012/02/betol-kew-manjew-sy-pembawa-virus-tuh.html

klik2 adv yep..thanks..

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers