Wednesday, July 18, 2012

Kepam.



Dah lama blog ni aku kepam. Dikepam dengan sengaja.
Adalah dekat 6 bulan jugak di kepam dengan tiada apa update.
Kepam sebab mood nak meng-update blog tak terangsang langsung.
Equivalent to MALAS.
Memandangkan aku dah makin sibuk dengan preparation kahwin dan bisnes yang dijalankan secara sambilan.
Cerita dan kisah ini adalah sejak enam bulan yang lepas.
Jadi, silalah bayangkan cerita aku ni 6months backward ya. 
Hari ini genaplah 6bulan aku kepam dinding blog dari paparan awam. 
Dan hari ni, ntah apa yang menggerakkan aku untuk mengaktifkan semula. Dah mendapat hidayah agaknye..
Huehuehue...


Tipulah nak kata langsung tak terlintas nak update apa-apa.
Banyak sahaja perkara yang terlintas kat kepala nak aku cerita dan luahkan kat dinding blog sendiri.
Cuma masa sangat cemburu dengan aku, ditambah dengan rasa malas yang aku mention di awal tadi.


Sebenarnya ada few list yang aku fikir untuk aku lontarkan disini. To-be-safe, supaya tak lupa, baik aku buat listing. Teehehe… Yelah, sejak dah berkahwin ni. (Ini juga akan aku ceritakan dalam entri khas.)
Macam-macam nak kena buat, dulu bujang, sekarang dah hidup berdua. Kan dah berbeza? =)


Kan dah melalut cerita lain. OK. Back to the story.
Antara cerita yang aku kan post kat dinding blog:
1.       The preparation for the BIG event.
2.       DIY thingy: the centerpiece, the veil, the guestbook, the props, and so forth. Macam-macam yang aku buat, dan nak kongsikan dengan Bride-to-be. Inshallah akan diceritakan dibawah satu topic – DIY untuk pengantin (atau mungkin tajuk yang lebih berahi sikit. ngeehehe)
3.      Cerita MUA
4.   Mana-mana story yang dirasakan perlu :)



Inshallah. lepas ni aku akan lebih istiqamah dalam mengupdate blog. Aku cuba.

Till then. Bye-bye. 

No comments:

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers