Friday, April 04, 2014

4.4.08 - 4.4.14 ... and still counting

Alhamdulillah.

7Years and still counting.

Stranger - Friend - Boyfriend - Fiance - Hubby --- Best Friend/Soulmate forever... till Jannah.


***
Rupanya dah setahun baru ni aku nak update blog. Punya lah lama tak hadap.
***

2nd last -- was entry pasal our 6th-versary. *sorry typo pulak. p letak 5th-versary*
Harini - Jumaat 4.4.2014 - 7th-versary sudah. nak dekat 1abad rupanya kenal dengan Encik Husband kita.


Syukur alhamdullillah. Dipertemukan.



Sayang, ayg dah buat wish panjang lebar dlm whatsapp mlm tadi kan? hihi...
Syukur, dari kawan - tunang - kahwen - and now being my kekasih forever & ayah aka daddy buat anak2 yang lahir dan bakal lahir dari rahimku till jannah. Macam-macam dah tempuh.
Masam. Manis. Tawar. Pedih. Masin. semua cukup. Yet, banyak lagi yang akan kita tempuh.


Komitmen makin bertambah dari hari - ke - hari.
Macam-macam impian kita yang belum terlaksana.
Macam-macam yang kita idam. - Muga Allah mudahkan. Inshallah.
Muga Allah kuatkan hubungan cinta ini.
Muga kita terus saling sayang.
Terus saling memahami.
Terus saling mengasihani.
Terus saling percaya.
Terus saling melindung.
Terus saling mendoakan.
Terus saling mendidik.
Hingga akhir hayat.
Hingga ke syurga Allah.


Tolong jangan pernah penat denganku.
Tolong jangan pernah lelah denganku.
Tolong jangan pernah irihati denganku.
Sayangiku dunia akhirat kerana Allah ya...


I love you suami.
I love you now and forever.
Lillahitaala.







My Endless Love.
Syukur.



No comments:

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers