Wednesday, April 23, 2014

Jasad kami jauh! Cinonet-mommy-daddy

Inilah dia.
Dilemma ibu bekerja.
Benda yang paling aku tak Sedia mental fizikal.
Jasad kami bertiga jauh.
Sorang kl-sorang JB-sorang kat kampung.


Hati tiba tiba dipagut rindu yang terpaling dalam.
Oh my cinonet. Mommy rindu cinonet manja. Mommy rindu daddy.
Harini ok sikit. First night (read: dua hari lepas) tiba tiba je hati sayu. Tiba tiba meleleh airmata sorang sorang.
Mak Ani msg mommy ckp cinonet manja mommy Mcm cari cari mommy. Nampak sedih. Main sorang sorang bawah ampaian - Asik nak berdukung - Asik nak melepet - cinonet manja rindu mommy daddy ya?
Makan pun Mak Ani ckp nak kena pujuk. Suap kat mulut baru nak nganga makan. Allah! Rindunya mommy. First night tu mommy tak boleh tido. Duk hadap gambar kita dalam hand phone smpai lah mommy tertido. Nasib baik lah banyak pic cinonet manja & video.


Semalam (read: day 2) kebetulan daddy outstation kat JB. Aaa!!! Happy mommy. Mommy daddy spending time together. Dapatlah jumpa sejam dua. Hihi. Malam td cinonet pun dpt jumpa daddy dia. Kemain happy mommy dgr thru phone. Terjerit excited dia.. Nenek ckp awak tak sabar nak daddy dukung! Aaaa!!! Syahdu terus mommy  awak ni tau....


Hari ni last day. It just half day je sesi taklimat. Tak sabar mommy nak Balik nak peluk mucuk masham mommy!!!



See u in a few hours cinonet manja!
See u in the near future Suamiku aka daddy cinonet manja!
😘💕

Love,
Mommy cantik gojes. Eh? Hihi




Mommy - working mode on





21April2014 - semua nak happy kan cinonet manja yang rindu mommy daddy dia.
Thank you so much Mak Ani for taking care out cinonet manja. Thank you zafiwaaaaa!! Mak ah lebiyu too..




No comments:

Popular Posts

JOURNEY OF ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ahmad Darweesy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Arissa Nur Dalily

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers